Produkt Kunder Erfaring

Kunder

sundhed automotive fødevareproduktion administration engineering transport detailhandel

Kundehistorier

Peder Olsen & Søn

Kvalitet i chaufførernes oplæring giver sikkerhed for kunder og medarbejdere.

Regnskab & Administration

Struktur i vidensoverdragelse ruster virksomheden til fortsat vækst.

Meneta

Simpelt og intuitivt

Champ er simpelt og intuitivt at gå i gang med. Opstartsbarrierer var praktisk ikke eksisterende, det tog et øjeblik også var vi i gang med at bygge vores træningssystem op i Champ. Hertil kommer at Morten fra Champ bidrager med stor viden om systemet og har mange aktier i den funktionalitet vi har opnået.

Jeppe Christensen

PTA Ingeniør, Meneta Advanced Shims Tecnology A/S

Få fejl og høj produktivitet

Nedschroef Langeskov er den virksomhed, som jeg har arbejdet hos, der har bedst styr på træning af medarbejdere. Træningen foregår primært som struktureret sidemandsoplæring med en mentor fra afdelingen. Mentoren suppleres af eksperter på udvalgte områder. Strukturen gør at jeg føler mig tryg ved processen, selvom jeg blot vælger en mentor og igangsætter træningsforløbet. Resultaterne er synlige i form af få fejl og høj produktivitet fra de nye medarbejdere

Jesper Fugl

Produktionschef, Nedschroef
Jesper Fugl
Christian Juel

Vores middel til skabe dygtige medarbejdere

Champ giver mig tryghed for at vores medarbejdere er klædt ordentligt på, og at vi bruger vores tid effektivt i forbindelse med træning og uddannelse, ikke mindst i forbindelse med onboarding. Vi har markant forbedret hvor hurtigt nye medarbejdere skaber værdi hos Oxygen, og hvor attraktiv virksomheden er for talenter.

Christian Juel

Produktionschef, Oxygen A/S

Vished for kvalitet i chaufførernes oplæring

Visheden for at vores chauffører – både de nye og de erfarne – har fået den oplæring og de instruktioner, vi vurderer, der skal til for at levere varerne til vores kunder på en betryggende facon for vores medarbejdere og medtrafikanter og på en ordentlig og serviceminded facon for kunderne er en rigtig god erkendelse at have. Og ikke nok med det – vi kan også dokumentere over for myndighederne at træningen er gennemført, når de spørger.

Michael Mertov

Peder Olsen & Søn
Michael Mertov
Henrik Berg Svendsen

Vores forventninger er blevet indfriet

Med Champ løsningen så det ud til, at vi kunne få struktureret vores roller og ikke mindst få systematiseret vores vidensområder. Med til det hører også at få koordineret den løbende opdatering af vores viden, der er behov for med de regelmæssige lovændringer på vores fagområder. Og vores forventninger er blevet indfriet.

Henrik Berg Svendsen

Regnskab & Administration